*Nettavisen* Nyheter.

Drømmer du om jentesex?

Du er ikke alene. Mange jenter drømmer om sex med ei jente, men vil ikke at andre skal få vite om det.

10.06.08 14:40

(YEYE:) Først kysset Madonna Britney, så lekte Samantha seg med en lesbisk elskerinne i Sex og Singelliv. Selv Mischa Bartons rollefigur i The OC hadde sex med ei jente.

Plutselig trendy
Samtidig som «sex er bare sex» mentaliteten blant trendsettende ungdommer blir mer godtatt, så har damer i alle aldre blitt mindre bekymret over at sex med samme kjønn karakteriserer dem for resten av livet.

- Kvinner er mer interessert i å utforske det som er godt for dem enn å enn å bli satt i bås, sier Emily Scarlet Kramer, forfatter av A Piece of Cake: Recipes for Female Sexual Pleasure til Marie Claire.

Klikk på bildet for å forstørre.

TV gjør leken mellom to jenter til noe glamorøst, slik som med rollefigurene i The L Word og Sex og Singelliv.

- Ingen kommer til å innrømme at de kysset en jente fordi Madonna kysset Britney, men det gjorde det mer akseptabelt, sier Amanda Freeman, nestformann i The Intelligence Group, et trendanalytisk firma, til Marie Claire.

Bryter barrierer
Noen kvinner driver med sitt eget kjønn fordi de synes det er opphissende å bryte seksuelle barrierer. Det skader jo ikke at menn synes det er opphissende også. Faktisk, så inneholder de fleste pornofilmer som er rettet mot menn, minst én scene med to jenter. Men eksperter sier at det er en myte at de fleste jenter gjør det på grunn av menns ønsker.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mange jenter er bare interessert i å ha det gøy og eksperimentere med den fysiske erfaringen ved å være sammen med andre jenter, mens noen blir trukket mot noe dypere.

- Kvinner lengter ofte etter en følelsesmessig kontakt som de ikke får fra mennene i sitt liv. Det kan overføres til et begjær som er dypt erotisk og fullt av fysisk lidenskap, sier Gina Ogden, forfatter av The Heart & Soul of Sex til Marie Claire.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Har du lyst til å eksperimentere med andre jenter? Del med andre lesere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.