Drømmetreff og rødt kort

Martin Andresen sentral i målrik kamp.

Vålerenga 2 tok mandag i mot bunnplasserte Os i 2. divisjon avdeling 1 i Vallhall. Os scoret kampens to første mål, men Vålerenga snudde før pause.

Først banket Martin Andresen ballen i vinkelen på et frispark.

- Det var et fantastisk frispark fra Martin. Ballen føyk som en prosjektil i vinkelen, sier rekruttrener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Amin Nouri brakte balanse i regnskapet like før pause. Fem minutter etter hvilen var Vålerenga i føringen, etter nok et drømmetreff. Kristian Brix fikk ballen på midtbanen og avanserte litt før han limte ballen i krysset fra 27-28 meter.

- Kristian har fått en ny vår i ankerrollen på midtbanen og scorer et fantastisk mål, sier Mikkelsen.

- Henger ikke sammen

Mikkelsen er ikke fornøyd med at Vålerenga ikke klarte å holde på ledelsen. Os utlignet til 3-3 før Nouri scoret sitt andre mål for dagen, men kun minutter senere utlignet Os og fastsatte sluttresultatet til 4-4.

- Vi viser styrke da vi henter inn 0-2, men i dag gikk mye galt selv om vi scorer noen fantastiske mål, sier Mikkelsen.

- Forsvarsjobben vår er ikke bra i det hele tatt, men også Os scorer noen fantastiske mål. Vi spiller veldig bra de siste 20 minuttene av første omgang og det første kvarteret etter pause, men så blir vi slitne og faller sammen. Da henger vi ikke sammen som lag defensivt.

Til tross for to tapte poeng, var det flere ting som gledet Mikkelsen.

- Det er morsomt å se at Chuma Anene er på gang igjen. Vi scorer også to TV-mål ved Martin og Kristian. I tillegg gjør Amin en kjempejobb i indreløperrollen og scorer to mål.

Tøff høst i vente

Vålerenga ligger fortsatt over streken, men hadde trengt tre poeng for å øke avstanden ned til bunnlagene.

- Vi trenger alle poengene vi kan få og vet det blir en lang høst. Dette blir nok ikke avgjort før de siste tre rundene. Vi må bare jobbe på og heve oss i større deler av kampene vi spiller, sier Mikkelsen.

- Når det er sagt. Vi skal vinne kampen når vi scorer fire mål på hjemmebane.

Andresen utvist

I andre omgang ble Vålerenga redusert til ti mann da Martin Andresen fikk se det røde kortet.

- Martin får to gule kort i samme situasjon. Det første kommer etter en takling, og det skjønner vi ikke mye av. Det andre får han på en spontanreaksjon. Vi synes det var hardt dømt og det påvirket selvfølgelig kampen på slutten. Sånn sett var det kanskje greit at vi fikk det ene poenget, avslutter Mikkelsen.

Vålerenga 2 – Os 4-4 (2-2)
2. divisjon avdeling 1, Vallhall arena, 16. august 2010

Mål: 0-1 Stian Lund (11), 0-2 Tim Henrik Sperrevik (28, str.), 1-2 Martin Andresen (30), 2-2 Amin Nouri (45), 3-2 Kristian Brix (50), 3-3 Mats Lepsøe (55), 4-3 Amin Nouri (75), 4-4 Torkel Hjertnes (77)

Gult kort Vålerenga: Martin Andresen
Rødt kort: Martin Andresen (to gule)

Vålerengas lag: Frode Larsen – Fadi Aziz, Lamin Bojang, Andreas Aanesrud, Edson da Silva – Martin Andresen, Amin Nouri, Kristian Brix (Andreas Lund inn 79) – Chuma Anene, Mostafa Abdellaoue, Håvard Nielsen (Bjørn Johnsen inn 75)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.