RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dronningen av sladder

Sist oppdatert:
Har du et ukeblad og vil selge mange eksemplarer anbefales det å ha Jennifer Aniston på fronten.

(SIDE2): Noen av USAs største ukeblader har gått igjennom hvilke utgaver som solgte mest i året som snart er omme. Og hos tre av fire store magasiner prydet Aniston rekordforsiden.

Magasinet People solgte mest av bladet hvor Jennifer brøt tausheten og snakket om bruddet med Brad Pitt. Den nest mest solgte utgaven var med bryllupet mellom Renee Zellweger og Kenny Chesney som blikkfang. Julia Roberts og hennes babyer kom på en tredjeplass, melder aftonbladet.se.

US Weeklys mestselgende utgave ble frontet av Jennifer Aniston. Men ikke nok med det. Også den tredje mest solgte utgaven av bladet var Jennifer utenpå. På andreplass kom saken om at Angelina Jolie og hennes barn flytter inn hos Brad Pitt.

In Touch har også skjønt at Aniston selger. Duellen mellom henne og Angelina Jolie dominert de tre mest solgte utgavene av magasinet, skriver det svenske nettstedet.

Men hos ukebladet Star er ikke Aniston blant de øverste fem en gang. Her topper den aldrende Demi Moore. Nicole Richie og Lindsay Lohan solgte også bra, mens Brad Pitt og Angelina Jolie selvsagt også bidro med sitt.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere