RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje/Scanpix

Dronningen av sort og hvitt

Sist oppdatert:
Slik kler Norges ukronede skjønnhetsdronning seg.

(SIDE2): Celina Midelfart investerer ikke bare når det kommer til forretninger. Garderoben hennes er elegant og representativ, og vitner om en sikker og gjennomført stil.

LES MER OM MOTE HER

Enkle favoritter
Det er ingen tvil om hva som er Celinas favorittfarger. Sort og hvitt er en gjennomgående kombinasjon i hennes antrekk både på jobb og i mer festlige sammenhenger. Hun bruker også fargene hver for seg. Stilen er minimalistisk, enkel og klassisk.

Klassisk og tidløs
Ønsker du å gjenskape stilen, gå for Karl Lagerfelds design. Mange av Celinas antrekk oser klassisk Coco Chanel, spesielt den hvite og sorte vesten hun bar da hun var konferansier under Unicef Norges næringslivskonferanse. Det samme gjelder den sorte jakken hun var iført under et foredrag av First Securities.

Chanels design representerer en tidløs og klassisk stil som aldri går av moten, og er et sikkert valg i de aller fleste sammenhenger.

Dressed for success
Celina Midelfart evner å følge motene selv om hun ikke langt fra fremstår som noen trendnisse. Hun kler seg som en forrestningskvinne av hennes kaliber hør og bør. Mange kvinner kler seg i overkant maskulint i jobbsammenheng, men Celina får stor stjerne i boken for å ivareta det feminine i både stil og fremtoning.

Les også
Finansfiffens supertreff
Menn vil ha farlige kvinner
Vi testet Celina-salongen!

1372

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere