RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dropper Frontline, satser på Telenor

Sist oppdatert:
Gjensidige NOR Equities dropper Frontline, men tar Telenor og Jon Fredrik Baksaas (bildet) inn i sin ukeportefølje. Her kan de se hva meglerhuset anbefaler
Gjensidige NOR Equities ønsker denne uken å redusere eksponeringen innen energisektoren og tar derfor Frontline ut av sin anbefalte portefølje.

Tankrederiet erstattes med Telenor, som gikk ut forrige gang.

- Grunnet noe mindre usikkerhet rundt forutsetningene for sektoren, mener vi igjen at Telenor er undervurdert, skriver meglerhuset.

Gjensidige NOR tror på fortsatt markert bedring i underliggende drift i Telenor fjerde kvartal, selv om bunnlinjen blir negativ på grunn av restruktureringskostnader på 500-600 millioner kroner og nedskrivninger i milliard-klassen på Asia-investeringene.

- Vi tror omstillingene i Telenor vil begynne å gi gode resultater på bunnlinjen fra og med første kvartal i år, heter det i kommentaren til ukeporteføljen.

- Vi mener operatørsektoren har god oppside i 2003, relativt uavhengig av krig og terror-handlinger, skriver Gjensidige NOR Equities, som har et kursmål for Telenor-aksjen på 35 kroner i april.

Andre aksjer i den anbefalte porteføljen er DnB, Gresvig, Orkla, Smedvig og ProSafe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere