RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dropper Opticom, satser på Northern Oil

Sist oppdatert:
Orion Analyse og Stig Myrseth har tatt ut Opticom fra sin anbefalte portefølje og erstattet aksjen med oljeselskapet Northern Oil. Her kan du ser hvorfor
Orion Analyse har hatt Opticom i sin anbefalte portefølje, begrunnet ut fra store verdier i form av posten i Fast, samt en nesten gratis opsjon på at polymer-satsningen slår til.

Men etter en opptur har aksjen falt tilbake, etter manglende fremdrift i polymer-arbeidet, og nå gir Orion opp og tar aksjen ut av porteføljen med tap, selv om det fremgår av dagens markedsrapport at analysehuset tviler på at en bunn for aksjen er langt unna.

Nykommer er Northern Oil. Her ventes oljeproduksjonen i disse dager å gjøre et betydelig hopp.

- En eventuell bekreftelse på dette vil representere en betydelig kurstrigger, heter det. Dessuten påpekes det at den knallhøye oljeprisen gir ytterligere oppside.

Det påpekes imidlertid at det er risiko knyttet til produksjonsproblemer, og man bør ikke gå inn med mer penger enn man har råd til å tape, påpeker Orion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere