*Nettavisen* Nyheter.

Droppet homo-Cruise i South Park

Nervøse tv-sjefer har valgt å droppe en episode av South Park der Tom Cruise blir fremstilt som homofil.

18.01.06 11:00

(SIDE2): Det er tv-kanalen Paramount som er livredde for at Hollywood-skuespilleren vil saksøke dem og dropper episoden.

Den kontroversielle tegneserien fremstiller Tom Cruise som skaphomse som nekter å komme ut.

Fanget i skapet
Hans eks-kone Nicole Kidman og scientologvennen John Travolta dukker også opp i tegneserien for å lure ham ut av skapet, skriver The Sun.

- Synes du ikke dette har pågått lenge nok? Det er på tide at du kommer ut av skapet, sier Nicole i serien.

I episoden som heter «Fanget i skapet», kritiserer scientologi-kirkens grunnlegger L Ron Hubbard Cruises skuespillertalent.

Episoden ble vist i USA i fjor og Tom Cruise har lovet å gå til rettslige skritt dersom den blir vist igjen. Derfor vises den ikke på Paramount-kanalen som planlagt på fredag.

- Tom er veldig kranglevoren og vil gå langt for å verne om ryktet sitt, sier en kilde på tv-stasjonen.

Blødende Jomru Maria
South Park er berømt for å være politisk ukorrekt, og seriens humor er både grov og vulgær. Seriens to skapere, Trey Parker og Matt Stone, ertet nylig på seg katolikkene etter en episode der katolikkene valfarter til en blødende jomfru Maria-statue. Blodet blir sett på som helbredende, og pave Benedict XVI blir tilkalt. Men paven er ikke overbevist, og konstaterer at et pikebarn som blør nedentil

De to filmskaperne ble også stoppet av amerikansk filmsensur da de ville vise en sex-scene mellom to dukker i filmen «Team America -World Police»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.