*Nettavisen* Nyheter.

Drosjesjåfør sa unnskyld etter hjelpenekt

FORSONING: Ekteparet Lindseth og taxisjåfør Mohamed Isman Ali ble venner og vel forlikte: - Du er alltid velkommen innom til oss, smiler Liv Lindseth. Foto: Frederik Ringnes (Drammens Tidende)

Ekteparet ble nektet hjelp av drosjesjåføren. Nå vil ekteparet hjelpe sjåføren å få jobben tilbake.

03.12.14 09:42

DRAMMEN (dt.no): Thorbjørn og Liv Lindseth hadde vært på Tenerife i to uker og tok drosje siste del av veien hjem til Gulskogen i Drammen.

– Sjåføren var blid og hyggelig, helt til vi var fremme ved huset. Jeg fortalte da at jeg ikke bør løfte tungt, da jeg har hjerteproblemer og pacemaker. Og spurte derfor om han kunne hjelpe oss med koffertene. Men det var han ikke interessert i, sa Thorbjørn Drammens Tidende mandag.

Historien resulterte i at drosjesjåføren fikk sparken.

- Var veldig dumt
Mandag kom drosjesjåføren Mohamed Isman Ali på døra og sa unnskyld, og Drammens Tidende var der.

Sjåføren er lei seg for det i ettertid, og forklarer at han ikke helt forstod at koffertbæring var en del av jobben.

- Det var veldig dumt gjort av meg, og jeg har lært av dette. Neste gang kommer jeg til å bære koffertene for kundene mine, forsikrer han.

- Ja, det er jeg sikker på at han gjør, smiler Thorbjørn Lindseth vennlig.

- Bare det at han kommer opp her, syns jeg er fenomenalt!

Mistet jobben
Da Thorbjørn og Liv Lindseth skjønte hva klagen deres på Mohamed Isman Ali hadde ført til, mistet de nattesøvnen. Samme kveld som ekteparet snakket med Drammens Tidende, kunne de nemlig lese på avisas hjemmeside at sjåføren hadde fått sparken.

- Det var jo ikke meningen at han skulle miste jobben. Vi ønsket bare at taxiselskapet skulle lære av denne episoden, og snakke med sjåførene sine om service, sier Thorbjørn Lindseth trist.

Vil hjelpe ham å få jobben tilbake
Ekteparet som har vært soldater i Frelsesarmeen hele livet, forklarer oss at de har tro på det gode i alle mennesker og at alle fortjener en sjanse til. Derfor er de ekstra lei seg for at klagen deres førte til at Mohamed Isman Ali nå står uten jobb og kjøretillatelse.

- Vi mener at det er håp for alle mennesker. Vi har vært med i Frelsesarmeen i alle år, og dette er det motsatte av alt vi står for, sier Thorbjørn Lindseth, før han legger til at alle kan være uheldig en gang.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag