RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drosjesvindlere kan miste løyvet

Oslo (NTB): En rekke drosjeeiere vil trolig bli fratatt drosjeløvet i kjølvannet av den omfattende drosjesvindelsaken i Oslo.

- Jeg blir svært overrasket om det ikke er noen som mister løyvet her, og det er klart at de mest alvorlige sakene er så pass grove at jeg anser de nærmest utenkelig at ingen mister løyvet, men vi er til å komme tilbake til det når vi har gått igjennom alle sakene, sier Anette Wiig Bryn, byråd for næring og kultur i Oslo kommune til TV 2.

Etterforskningen av den omfattende drosjesvindelsaken i Oslo nærmer seg slutten. 300 personer har vært siktet i saken som omhandler svindel av i alt halv milliard kroner.

Jussprofessor Asbjørn Strandbakken ved Universitetet i Bergen mener Oslo kommune har en god sak.

- Jeg tror ikke at det kan være noen som helst tvil at dette kan ansees som en grov forbrytelse. Man har misbrukt tilliten man har fått ved å få tildelt et drosjeløyve fra Oslo kommune, sier Strandbakken til TV 2. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere