RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drypper litt på Trøim også

Sist oppdatert:
Skipsreder John Fredriksen har tjent 15 milliarder kroner de to siste årene, men hans nærmeste medarbeider skal i samme periode også har tjent noen grunker, og flere mener det kan være langt mer enn bare aksjehandlene på Oslo Børs
Ifølge Finansavisen har Trøim verdier for omkring 100 millioner kroner i form av inevsteringer på Oslo Børs i selskaper kontrollert av John Fredriksen, hvor han selv er sentral. Det gjelder Frontline, Golar LNG og Aktiv Kapital.

Men ifølge avisen hevder flere og flere at Trøim også får en andel av verdiøkningen til sjefen Fredriksen, og at Trøim kan være god for flere hundre millioner.

- Det er helt vilt, svarer Trøim på spørsmål fra Finansavisen om at han skal ha fått en andel av Fredriksen verdiøkning de siste årene.

Han vil utover det ikke kommentere hvilke avtaler han har med Fredriksen, men sier at han ikke har tatt ut noe utover vanlig lønn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere