RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Du har minst 2 – 3 par solbriller

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)
... Skal vi tro Specsavers ferske undersøkelse.

(SIDE2): Side2 skal i samarbeid med Specsavers kåre Norges nye brillemodell i konkurransen «Specsavers årets brillemodell 2009».

Fram til 14. august kan alle norske brillebrukere over 18 år melde seg på. Og allerede er det mange spente brillebrukere som har sendt inn sine bilder.

LES OGSÅ: Du kan bli brillemodell

Har du også lyst, så er det ennå ikke for sent. Her kan du melde deg på, eller du kan stemme på andre deltakere.

Hipt med solbriller
Specsavers har nylig også utført en undersøkelse om nordmenns brille og solbrillevaner. Undersøkelsen er gjennomført av Visendi AS på oppdrag for Specsavers i tidsrommet: 26.03.2009 til 31.03.2009. Et landsrepresentativt utvalg på 1000 personer (fra 16 til 83 år) har svart på den elektroniske spørreundersøkelsen.

Ifølge undersøkelsen er det en av ti som ikke har solbriller, tre av ti som har ett par solbriller, fire av ti oppgir at de har to til tre par solbriller, mens en av ti har fire til fem solbriller.

Det fremgår ikke i undersøkelsen hvor mye penger vi bruker på solbriller, men derimot viser undersøkelsen hvorfor vi bruker solbriller. En av ti sier de bruker solbriller for å se bra ut, mens 96 prosent mener de bruker solbriller for å beskytte seg mot solen.

Bedre selvtillit med riktige briller
Nordmenn er tydelig opptatt av både briller og solbriller.

– Brillene har blitt en del av personligheten min. Nå har jeg bare disse, som jeg har hatt siden mai. Før det hadde jeg et smalere par, som ikke definerte meg som person på samme måte. Nå har jeg mye bedre selvtillit, fortalte Anders Bakke (26), nylig til Side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere