RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Du har valgt rett, Kate

Foto: Joel Ryan (Ap)
- Et signal om en ny tid, mener moteeksperter om brudekjolen.

(SIDE2:) Alexander McQueen selv døde i fjor, men designeren Sarah Burton presenterte en kolleksjon i både sin egen og hans ånd under den store moteuken i Paris.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

En egen«edge»
Burton har en egen «edge» i sin design, og er av mange tippet som den som holder på å designe Kate Middletons brudekjole.

The Times meldte tidligere i måneden at det er Sarah Burton som designer kjolen. Nyheten kom før Burton viste sin siste kolleksjon for Alexander McQueen.

Selv har Burton regelrett benektet at hun designer noe som helst. Men dette er i tråd med tradisjonen at designeren ikke avsløres før prinsessen ankommer kirken. Og det er altså ikke før 29. april.

Ikke for alle
- Et inspirert valg, mener The Telegraphs moteekspert. Det får hun følge av mange i. Sarah Burtons design er nemlig ikke for alle.

- Modig, brilliant og et signal til den nye designerverden. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre for mote, sier The Daily Telegraphs moteredaktør Hilary Alexander.

Det er likevel ingen som forventer at Kate Middletons brudekjole vil være voldsomt avantgarde. Sannsynligvis vil den være ganske klassisk. Det sies at Middleton har ikke bare ett, men to ord med i laget om hvordan den skal være.

LES MER:

Billig nok til å kopiere
Husker du hvem som bar denne?
Slik bør brudekjolen være, Kate

4136

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere