*Nettavisen* Nyheter.

Du kan bli Norges Grease-stjerne

Om litt over to uker er det klart for jakten på Norges nye teaterstjerner.

(SIDE2:) 7. juni braker det løs på Christiania Theater. I fire dager skal det holdes auditions for håpefulle teaterspirer som ønsker å være med i TVNorges nye storsatsning, der målet er å finne to hovedrolleinnehavere til en nyoppsetning av musikalklassikeren «Grease».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Dette blir en av våre største satsinger noensinne, og grunnen er enkel: Grease er magisk. Den er en av våre aller mest kjente musikaler, alle har et forhold til den, og musikken har tidløse kvaliteter som gjør at den er evig aktuell. Dessuten skal du ikke se bort fra at 2008 kommer til å prege oppsetningen i stor grad - det blir nok plass til både hiphop og rap, sier programdirektør i TVNorge Eivind Landsverk på kanalens nettsider.

«Greaseskole»
Etter de fire dagene med audition planlegger TVNorge å sitte igjen med cirka 50 deltakere som går videre til «Greaseskolen». Før du kommer så langt er det derimot rimelige tøffe opptaksprøver du skal igjennom.

Alle de håpefulle må vise hva de kan med både ett minutts selvvalgt sang, ett minutts selvvalgt dans og ett minutt med en selvvalgt monolog. I tillegg må jentene fremføre «Grease»-klassikeren «Hopelessly devoted to you», mens guttene skal bevise hva de er gode for med sangen «Sandy».

Erfaren jury
De 50 utvalgte skal så videre til «Greaseskolen» der deltakerne blir undervist i sang, dans og drama, samtidig som de må gjennom en god del utfordringer og tester. Og det er her sju jenter og sju gutter blir valgt ut som de endelige deltakerne til TVNorge programmet.

Henriette Lien skal lede programmet og rapperne Erik og Kriss skal være utegående reportere. Juryen består av etablerte profiler som Tom Sterri, Guri Schanke, Vibeke Sørlie og Geir Bie.

Interessert? Påmelding finner du hos TVNorge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag