RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Du kan bli røykfri - helt gratis

Sist oppdatert:
Helsedirektoratet gir bort gratis røykesluttekurs. Er det noen på din arbeidsplass som trenger det?

(SIDE2): I forbindelse med Verdens tobakksfrie dag, som markeres fredag, oppfordrer Helsedirektoratet alle interesserte arbeidsplasser om å ringe Røyketelefonen innen 6.juni og bli med i trekningen av et gratis røykesluttkurs.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I år er nemlig temaet et røykfritt arbeidsliv og ifølge en ny undersøkelse gjennomført av Synovate for Helsedirektoratet viser tall at det er mindre vanlig enn før å ha et røykerom på arbeidsplassen. To av tre har det røykfritt på jobben og også røykerne selv er positive til røykfrie arbeidsplasser.

Side2 testet el-sigaretten. les saken her: Vi testet el-sigaretten

- Arbeidsplassen er et sted hvor mennesker tilbringer mye tid, og et sted hvor fellesskapet står sterkt. Dette kan være en viktig støtte for dem som prøver å slutte å røyke, sier assisterende divisjonsdirektør Kari Huseby i Helsedirektoratet. Arbeidsplasser som tar røyking på alvor erfarer betydelige gevinster, både helsemessig og økonomisk.

LES HELE UNDERSØKELSEN TIL HELSEDIREKTORATET HER

Hvis du vil slutte og ikke vinner kurs så fins det likevel råd. Et av tilbudene på internett er nettstedet www.slutta.no som er et gratis tilbud som er etablert i samarbeid med Kreftforeningen og Helsedirektoratet og Nasjonalt senter for telemedisin. Her har hele 3000 personer fulgt røykeslutteprogrammet «Opptur».

Les saken: Bruker nettet for å kutte røyken

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere