RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Du kan fortsatt bli modell

Sist oppdatert:
Det er ennå ikke for sent å melde seg på konkurransen om å bli årets brillemodell.

(SIDE2:) Tradisjonen tro skal brillekjeden Specsavers kåre årets brillebruker blant europeiske kvinner og menn, også denne høsten.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Førstepremien er en modellkontrakt med det London-baserte byrået Storm, samt en «all inclusive» luksusferie til eksotiske St. Lucia i Karibien.

Alle over 18 år kan delta, og det er ikke et krav at du faktisk har dårlig syn.

Meld deg på her

Hundrevis av mennesker har allerede meldt seg på, blant annet Linn Spets, som er en av de som bruker briller uten å trenge det.

- Jeg bruker briller som et accessoir. Synes noen briller er så fine a jeg nesten skulle ønske at jeg trengte dem, forteller hun til Side2.

Les mer: Følger modelldrømmen

Selv om det er en overvekt av jenter som har meldt seg på, var det faktisk en gutt som stakk av med den europeiske seieren i fjor, nemlig britiske Daniel Harris, så det er ingen grunn til at gutta ikke skal kunne nå langt.

Amir Shaheen er en av de påmeldte guttene som går med en liten modellspire i magen.

- Jeg er ganske opptatt av mote. Jeg bruker forskjellige plagg, og da bruker jeg briller som accessoir. Det er noe som fullfører hele antrekket mitt, sier han til Side2.

Les mer: - Briller er kult!

Fristen for å melde seg på er 13. august, og den 11. september vil den norske finalisten bli kåret av en fagjury. I fagjuryen sitter den norske designeren Fam Irvoll, en representant for modellbyrået Storm, trendekspert Kjersti Kolden, samt Side2s Elin Reitan.

Selv om publikums stemmer vil spille en rolle i hvem som blir kåret til årets brillemodell, er det fagjuryen som til syvende og sist velger ut kandidaten.

Den norske finalisten vil delta i den internasjonale finalen den 10. november 2010 i London.

SE BILDER AV NOEN AV FINALISTENE HER:

3473

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere