*Nettavisen* Nyheter.

Du møter henne på ME

Bonita1980 er blant de mange som har en nettside på Me. Møt henne her.

11.04.07 13:17

(SIDE2): Bonita1980 har spanske foreldre, men er født i Oslo. For tiden bor hun i Malaga. Vi tok en prat med henne.

Her er Bontia1890 sin Me side - www.meside.no/Bonita1980

Hvem er du?
Jeg er en jente på 26 år. Begge mine foreldre er spanske men jeg ble født i Oslo. I Oslo bodde jeg helt frem til jeg var 24 da jeg reiste ned hit til Spania(Malaga) for å prøve lykken og så klart hadde kjærligheten noe med saken å gjøre.

I og med at jeg har jobbet innenfor turisme i Norge har jeg ikke hatt noe problem her nede, selv om jeg har hatt mange jobber. Livstilen her er svært annerledes og til tider vanskelig.

Jeg har vært her i 2 år og har planer om å reise hjem igjen, selv om jeg er spansk og føler meg ganske spansk, er mitt hjem i Oslo. Familien min bor i Norge og er nok endel av grunnen til at jeg flytter hjem.

Hva jobber du med?
Akkurat nå jobber jeg ikke, som jeg nevnte er det mye tull med jobber her og det er svært vanskelig å finne en jobb hvor du har rettigheter (foreksempel ferie, lønn, overtidsbetaling og ikke minst kontrakt). Ikke alt har vært negativt her, dette er jo syden! I fritiden blir det mye til at man er ute, det er jo stort sett sommer her året rundt og i helgene er det sjeldent man ikke er ute på byen.

Her kan du registrere deg på Me.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.