RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Du skal dø»

Sist oppdatert:
Kjell Inge Røkke skal ha blitt fly forbannet på journalist etter ukeblad-oppslag om konas luksusferie.
Forfatter Håvard Melnæs hevder å ha blitt drapstruet av finansmannen Kjell Inge Røkke etter en reportasje i Se og Hør om en luksusferie Røkkes kjæreste, nå kone, Anne Grete Eidsvig dro på, ifølge Finansavisen.

Sammen med noen venninner skal hun ha reist til syden med privatfly og badet i luksus. Ifølge kilder som har lest den kommende boken om Se og Hør sett innenfra, skal Røkke etter denne reportasjen ha kommet med voldsomme utfall mot journalist Melnæs.

Trusselen

- Jeg skal drepe deg, du skal dø, du skal dø, skal Røkke ha sagt, ifølge boka.

Røkke skal ha uttrykt at det var påstanden om at kjæresten «levde et liv i sus og dus med champagnebobler og kaviar», som gjorde ham forbannet. Ifølge Røkke liker verken han eller kjæresten champagne og kaviar.

Se og Hør-sjef Odd J. Nelvik bekrefter historien.

- Melnæs var tydelig rystet etter truslene selv etter at de hadde skværet opp. Det er klart at det var en tøff historie, sier Nelvik til Finansavisen.

Full krig

Den tidligere Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs skal ha gjort et stort poeng av de angivelige Røkke-utsagnene i sin bok om arbeidsmetodikken i redaksjonen i Se og Hør. I forkant av journalistens lansering av boken «En helt vanlig dag på jobben» har det bygd seg opp til krig mellom Se og Hør-forlaget og deres tidligere høyt betrodde medarbeider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere