Gå til sidens hovedinnhold

Duell til siste slutt

Erkefiendene Jens Stoltenberg og Siv Jensen håper at hjemmesitterne kommer seg ut og avgjør valget.

For det er virkelig dødt løp mellom rødgrønn og boregerlig fløy. Gjennomsnittet av meningsmålinger sist uke viser at avgjørende stemmer kan vinnes på valgdagens siste dag.

Les: - Det blir en valgthriller

Fridde til arbeiderne
Søndag møttes Jens Stoltenberg og Siv Jensen til den aller siste duellen i Operapassasjen i Folketeaterbygningen - i samme kvartal ved Youngstorget som både Frp og Arbeiderpartiet har sine hovedkvarter.

Her fridde både Siv Jensen og Jens Stoltenberg til arbeiderne. Stoltenberg vil bygge velferden ved å bruke skattepenger på offentlige tjenester. Jensen vil bygge velferden ved å la hver familie ha litt igjen i lommeboka etter at Skattedirektoratet har tatt sitt.

Jens Stoltenberg påpekte at hans regjering har beholdt arbeidsplasser gjennom finanskrisen.

Siv Jensen ba statsministeren også ta æren for lengre sykehuskøer og en eldreomsorg de begge mener ikke er god nok.

De avgjør
Det eneste Jens og Jensen er enige om, er at de som ennå ikke har bestemt seg for å velge, må opp av sofaen.

- Ønsker du forandring så må du komme deg ut og stemme, sa Jensen etter å ha argumentert for at Frp er den nye vinen som kan gjøre noe med der alle andre har feilet. Blant annet med helsekøer, eldreomsorg.

- Uansett hva de kommer fram til på borgerlig side. Hvis det blir borgerlig flertall vil Fremskrittspartiet få mer innflytelse enn noen sinne. Derfor er det så viktig å stemme på Arbeiderpartiet, konstaterte Stoltenberg i Folketeaterbygningen.

Kommentarer til denne saken