Gå til sidens hovedinnhold

Dum tyv falt i felle

Planen slo feil for den klumsete tyven (43) som prøvde å tømme en container for klær. Til slutt kom brannvesenet mannen til unnsetning.

Politiet i den tyske byen Bochum tror mannen forsøkte å stjele klær fra en resirkuleringsdunk for gamle klær da luka klappet sammen. Trolig mistet mannen balansen og falt ned i dunken, opplyser politiet på sine nettsider. Luka kan bare åpnes fra den ene siden, og dermed satt mannen i fella. Episoden utspant seg ved 01.30-tiden søndag morgen.

«Det var en relativ hard, men selvpåført straff som 43-åringen fra Bochum fikk», skriver politiet i Bochum i en pressemelding.

Røyksugen
Forbipasserende varslet politiet om rare lyder fra containeren søndag morgen. 43-åringen hadde trolig sittet i fella en god stund da han begynte å be forbipasserende om fyr.

Mannen satt fullstendig fast i containeren og det eneste som stakk ut, var mannens armer. 43-åringen var heller ikke sen om å spørre politiet om fyr da de kom til stedet.

- Som Big Brother
Politiet sa klart ifra om at han ikke kunne røyke i dunken, og så seg nødt til å tilkalle brannvesenet for å få mannen ut.

Etter ti minutters hardt arbeid klarte brannvesenet å få mannen løs, opplyser politiet på sine nettsider.

- Det var som en slags sær versjon av Big Brother, sier polititalskvinne Ingrid Laun-Keller i en kommentar.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene