RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dumper dama hvis hun blir tjukk

Sist oppdatert:
59 prosent av mennene i en amerikansk undersøkelse sier at de ville dumpet kjæresten sin hvis hun la på seg for mye.

(SIDE2:) Hvem er mennene anno 2008? Nettsiden Askmen.com har prøvd å finne svaret.

En stor undersøkelse har kartlagt amerikanske menns tanker og vaner. Tidligere i uken skrev vi om mennenes seksualvaner.

LES OGSÅ: Menn: Ja, vi ser på porno

Vil ha mer sex
Men det er ikke bare sex som opptar menns tanker. Blant annet fikk de spørsmål om hvorvidt de tror på ekteskapet. Hele 70 prosent svarte ja og at de gjerne vil gifte seg. 20 prosent tror ikke på det, men regner med at de vil gifte seg likevel.

Hvis mennene i undersøkelsen fikk forandre noe på kjæresten sin, ville 29 prosent ha forandret på hennes seksuelle appetitt. 10 prosent ville forandret på utseendet, 10 prosent ville gjort henne mer huslig og seks prosent ville forandret på intelligensen. 22 prosent sier at de ikke ville forandret noe på sin kjære.

Mennene fikk også spørsmål om de ville dumpet kjæresten hvis hun ble tjukk. Hele 59 prosent sier ja. Dette fordi hun ikke prøver å se bra ut overfor ham (20%), fordi det er lite attraktivt (20%) og fordi det viser mangel på disiplin (19%). Heldigvis er ikke alle like overflatiske. 34 prosent sier at de ikke ville dumpet henne av den grunn og sju prosent sier at kjæresten tåler å legge på seg litt.

Utroskap ved kyssing
Over halvparten av mennene i undersøkelsen (54%) sier at grensen for utroskap går ved å kysse en annen. 20 prosent mener grensen går ved sex. 13 prosent mener utfordrende dansing med noen, åtte prosent svarer flørting med andre og fem prosent svarer fantasier om andre.

Tiden hvor menn må tjene mer og være smartere enn en kvinne er forbi. Hele 82 prosent sier at de ikke ville brydd seg om at kjæresten tjente mer enn dem og 79 prosent kunne gjerne hatt en smartere kjæreste. Bare sju og ni prosent ville hatt problemer med henholdsvis mindre lønn og mindre intelligens enn kjæresten.

Kan alltid spille dataspill
At de fleste kvinner er glad i sko, er et faktum. Men også mange menn eier mer enn to par sko. 46 prosent av deltakerne har fire til seks par sko og 34 prosent har minst sju par sko. 20 prosent har bare ett til tre par sko.

På spørsmål om når menn bør slutte å spille dataspill, svarer 66 prosent «Aldri». 8 prosent sier at ekte menn ikke spiller dataspill.

35 prosent av mennene innrømmer å ha grått av en film eller et TV-program. De klarte imidlertid å skjule tårene. 31 prosent sier at de nesten har grått, mens 22 prosent har grått åpenlyst. Bare 12 prosent har aldri latt tårene falle.

Greit å gråte
Menn er ikke redde for å vise følelser lenger. 37 prosent av deltakerne sier at ekte menn gjerne kan gråte, mens 31 prosent sier det er greit å gråte når det skjer en tragedie, for eksempel et dødsfall. 27 prosent synes det er ok å gråte når ingen ser det og så lite som fem prosent sier at menn aldri skal gråte.

Kjendissladder er fortsatt en kvinnelig interesse. Hele 81 prosent av mennene sier at de ikke følger med på kjendissladder. Likevel får de med seg noe, og de sier at Tom Cruise (50%) og Britney Spears (48%) er de kjendisene de er mest lei av å høre om.

Les hele undersøkelsen og alle svarene her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere