*Nettavisen* Nyheter.

Dumpet av ungkaren

UNGKARSKVINNEN: 30 menn kjemper om Jillians gunst. Den nye ungkarskvinnene var tredje siste kvinne ut i siste runde av den amerikanske ungkaren. Foto: (FEM)

Men nå leter Jillian etter ny mann...

05.08.09 10:32

(SIDE2): I forrige runde av den amerikanske ungkaren fikk alenepappa Jason Mesnick (31) aldri helt bestemt seg. Først dumpet han sprudlende Jillian Harris (29) til fordel for Melissa Rycroft (26) og Molly Malaney (25) - for deretter å fri til Melissa, men så etter kort tid dumpe henne til fordel for Molly...

Men nå er det kanadiske Jillians tur i en ny runde av «Ungkarskvinnen» som sendes på FEM. Interiørdesigneren blir den første kanadiske ungkarskvinnen i TV-seriens historie.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Lyst på kjæreste? Prøv Side2 Match!

Vakte oppsikt
Jillian vakte oppsikt med en gang hun hilste på den siste ungkaren i rekken - hun fikk førsteinntrykkrosen, den første daten, det første kysset... En av grunnene til at den kanadiske skjønnheten gjorde inntrykk var hennes strålende smil og det humoristiske pølsetrikset hun testet ut på Jason. Hva mannen velger av tilbehør til pølse i brød og i hvilken rekkefølge han velger det, har betydning for hva slags mann han er, mener Jillian.

Så produsentene fant raskt ut at denne jenta måtte få muligheten til å bli den femte ungkarskvinnen i rekken.

30 menn
Jillian er også den første av alle TV-sjekkerne som har fått 30 beilere å velge i, men oddsene for at hun slutt velger en hun kommer til å ende opp sammen med er heller små...

Det er bare en av ungkarskvinnene som har endt opp med sin beiler - og det var Trista Rehn. Hun og ektemann Ryan Sutter fikk sitt andre barn i april i år.

Les også:Gjenbruk i Ungkaren

«Ungkarskvinnen» ser du på FEM mandager klokken 22.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.