*Nettavisen* Nyheter.

Dumpet Klas på BB-festen

Big Brother-treer Klas Lindgren fikk en kalddusj på finalefesten da han ble dumpet av Elita Löfblad.

23.05.05 10:49

(SIDE2): Elita Löfblad og Klas Lindgren var årsaken til Aylar Lies inntreden i BB-huset. Hun skulle nemlig skape sjalusi og «hjelpe de to litt på vei». Noe hun klarte til fulle. Stuntet ble kronet med en hyrdestund mellom de to svenske deltagerne.

Aylar til ingen nytte
Men Aylars innsats var nok forgjeves. For søndag slapp Klas ut av huset og på finalefesten like etter fikk han beskjed av Elita at de to ikke var et par.

- Det er ikke det samme ute i det virkelige livet, sier Elita til Aftonbladet. Hun hevder hun fikk psykiske problemer av oppholdet. Årsaken var nemlig at hun hadde samboer da hun gikk inn i huset. Han skal ha blitt svært skuffet over Elitas utroskap.

- Eksen min snakker ikke til meg lenger på grunn av Klas. Jeg angrer på at jeg ble så lenge der inne. Jeg hadde det dårlig hele tiden, sa hun på finalefesten.

Vant 1 million
Årets Big Brother ble norske Britt Goodwing, som fikk 47 prosent av stemmene. Gjøvik-jenta fikk 1 million kroner - høyeste realitypremie i Skandinavia.

Årets Big Brother-sesong har fått mye omtale blant annet på grunn av at deltakerne har piercet brystvorter, fortært dyretestikler og hatt sex på løpende bånd. I pressen tok det av da nakenmodellen Aylar entret huset.

Deltakerne har ikke hatt noen kontakt med verden utenfor: ingen aviser, radio, tv, telefon eller internett. Etter 114 dager innesperret kom de siste fire endelig ut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.