RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dundrende underskudd i Fast

Sist oppdatert:
Omstillingen koster mer enn tidligere antatt.
Fast gikk med et underskudd på 100,4 millioner dollar i tredje kvartal. I samme periode hadde det et underskudd på 4,5 millioner dollar. Restruktureringen i Fast koster samtidig som omleggingen av hvordan selskapet fører sine regnskap slår uheldig ut.

Driftsresultatet viser et tap på 87,3 millioner dollar fra 7,1 millioner dollar i underskudd i samme periode året før. Før avskrivninger ble driftsresultatet (EBITDA) et underskudd på 24 millioner dollar mot et lite overskudd på 0,12 millioner dollar i samme periode i fjor.

Resultatene kommer fra driftsinntekter som falt til 35,6 millioner dollar fra 42,5 millioner dollar.

Analytikerne hadde ventet et driftsunderskudd på 68,8 millioner dollar fra driftsinntekter på 36,6 millioner dollar. Resultat før avskrivninger var ventet å havne på minus 62,9 millioner dollar, mens nettoresultatet var ventet å bli på minus 47,6 millioner dollar.

Fast jekker opp forventningene til kommende kvartal. I fjerde kvartal venter Fast at driftsinntektene vil ligge i intervallet rundt 43 og 47 millioner dollar. Analytikerne ligger inne med forventninger på 41,9 millioner dollar i driftsinntekter i fjerde kvartal.

Se kvartalspresentasjonen til Fast her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere