RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dunket med dildo - fikk sparken

Sist oppdatert:
Mina Hadjian har fått sparken av nok en radiokanal. Hun har søkt juridisk bistand av Tor Erling Staff.

(SIDE2): I oktober i fjor måtte Mina Hadjian forlate radiokanalen P3, etter det som ble kalt «utagerende» opptreden fra Mina overfor sine kolleger. Dessverre for både henne og P3 kom det rett ut på luften.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mina deretter jobb i Radio Tango, og har vært ansatt der i kort tid. Mandag fikk hun imidlertid oppsigelse fra denne jobben også, etter å ha gjort narr av sjefen og dunket en dildo i veggen, melder VG.

- Jeg lagde noen sketsjer der jeg på engelsk beklaget meg til den amerikanske radiolegenden Howard Sterns telefonsvarer om blant annet sjefer som ikke leverte det de lovet, sier hun til avisen.

I den samme sendingen hadde hun besøk av pønkeren Jason Paradisa, som ga henne en 38 centimeter lang dildo. Mina dunket sexleketøyet i veggen for å gi lytterne et lydig begrep om hvor tung den var.

- Føler meg sabotert
Dagen etter innkalte ledelsen i Radio Tango Mina til et møte: «Grunnet forhold ved din utførelse av arbeidet ser vi oss nødt til å vurdere oppsigelse. Disse forholdene er i hovedsak illojal opptreden i forhold til arbeidsgiver og annonsører samt avlysning eller forkortelser av sendinger uten at det foreligger tilstrekkelig grunn», heter det i et brev fra radiokanalen.

Mina har fått juridisk bistand av høyesterettsadvokat Tor Erling Staff fordi hun føler seg sabotert av Radio Tango. Hun sikter mot å gå til søksmål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere