RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Duppedingser for jenter

Utvalget av kule duppedingser for gutter er som de fleste vet enormt. Men det finnes et stort utvalg av dingser for jenter også så lenge man vet hvor man skal lete. Her er noen tips.

Vi har skrevet litt om duppedingser for menn, og flere har spurt om det ikke snart kommer en tilsvarende sak for kvinner. En hyggelig leser som heter Lise sendte oss en liste over morsomme duppedingser fra jentebutikken GirlsStuff.

Instant Adoring Boyfriend
Dersom du ikke har funnet den perfekte mannen kan kanskje denne DVD-en være noe for deg. Her får du en mann som gir deg komplimenter, aldri roter eller fyller huset med halvfulle kompiser som skal se fotballkamp.

Kan nok ikke erstatte en ekte mann i lengden, men helt klart en konkurrent til mye av det som sendes på TV¿

Les mer om den her

Cheeky Ironing Board Cover
Å stryke klær er kanskje noe av det kjedeligste som finnes. Men dersom du kjøper dette coveret til strykejernet frisker det kanskje opp hverdagen. Modellen på bildet har relativt lite klær på seg, og gjett hva som skjer med disse klærne når coveret blir varmt¿

Les mer her

‘Hers' Key Holder
Hva gjør man når man til stadig våkner etter en fuktig tur på byen og ikke finner igjen nøklene sine? Enten kan man henge opp en krok i gangen der man henger nøkkelen, eller man kan velge den fancy varianten på bildet til venstre. Da vet du alltid hvor du har nøkkelen.

Les mer om den her

Sjekk drinken din
En liten test kan gjøre det mulig å finne ut om noen har puttet såkalt voldtektsdop i drinken din når du er på byen. Testen fra GirlsStuff avslører om drinken din inneholder GHB eller Ketamine.

Les mer om den her

Bubble Blower
Trenger du bobler for å piffe opp stemningen er denne lille dingsen noe for deg. Fyll maskinen med såpevann og den fyller rommet ditt med bobler.

Les mer om den her

Oral Disco
Noen bleker tennene møysommelig før de skal på byen. De som har litt humor kan kanskje prøve denne tannbeskytteren som blinker i alle regnbuens farger. Denne gir deg garantert oppmerksomhet på dansegulvet.

Les mer om den her

Flere gode tips fra GirlsStuff finner du her

Duppeditter du bare må ha
Stadig kommer det nye kule ting på markedet som gjør hverdagen litt enklere, litt kulere og MYE morsommere.

[Les mer]

Leketøy for voksne gutter
Det finnes er rekke tekniske duppeditter som kanskje ikke innehar de mest praktiske og nyttige egenskapene. Likevel er dette ting som vi menn er villige til å bruke mye penger på.

[Les mer]

Disse gavene vil gutta ha
Mange ønsker å gi sin kjære en liten gave. Her er tipsene du trenger for å kjøpe en presang til gutta.

[Les mer]

Disse gavene vil jenter ha!
Har du en jente som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Her er tipsene du trenger til gaver som jenter vil ha.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere