RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Duppeditter du bare må ha

Sist oppdatert:
Stadig kommer det nye kule ting på markedet som gjør hverdagen litt enklere, litt kulere og MYE morsommere.

Nok en gang har vi kikket litt på tekniske dingser som vi strengt tatt ikke trenger, men som vi likevel har få problemer med å bruke penger på. Det nærmer seg jul, og de som ikke har penger til å kjøpe de tingene de ønsker akkurat nå kan bruke listen under som ønskeliste. I dag lister vi opp fem duppedingser, tre av dem er relatert til mobiteknologi, men vi lover å komme tilbake med flere spennende duppedingser som ikke har noe som helst med mobiltelefoner å gjøre.

Eye-Toy
Dette er et kamera til Playstation 2 som lar deg bruke hele kroppen når du skal spille istedenfor den tradisjonelle håndkontrollen. Eye-Toy har vært på markedet en stund med dersom du enda ikke har anskaffet deg et sånt kamera er det en god investering. Det har aldri vært så gøy å spille spill på vorspiel som det er med Eye-Toy.

Tilt Wheel Technology
Dette er en ny produktserie fra Microsoft. Her får du mus og tastatur med et musehjul som du kan vippe til siden for å scrolle horisontalt. Dette er nyttig både for de som jobber med dokumenter, design, Internett og ikke minst spill. Spillentusiaster får dermed mye mer kontroll over spillerne uten å bruke andre kontrollere enn musen. Du kan også få tastatur med ”Tilt Wheel” og kanskje det kuleste av alt, produktene kommer i flere farger og designet er rålekkert.

Digital smykkemote
Nokias nye smykkeserie, Nokia Imagewear, kan vise bilder som du har tatt med kameramobilen din. Dermed kan du ha et nytt motiv rundt halsen hver dag. Bildene overføres fra mobiltelefonen til smykket ved hjelp av infrarødt lys. Produkter som har null nytteverdi, men som likevel er helt konge. I tillegg gir de deg en god mulighet til å vise frem din dye mobiltelefon, noe som mange aldri blir lei av.

N-Gage
Dette er Nokias spilltelefon. Det er ikke like bra som en Gameboy Advance, men den gir deg muligheten til å spille mot motstandere over hele kloden så lenge de er innenfor GSM-området. Blant de som skal lage spill til N-Gage er Electronic Arts, så dette kan bli bra. Det finnes allerede flere sterke titler ute til denne telefonen.

Enda mer mobilteknologi
Ok, mobilen er kommet for å bli, og det finnes nesten ingen begrensninger for hva den kan brukes til. Nokia har som nevnt over en del kule produkter men også Sony Ericsson stiller med en rekke kule dingser som gjør hverdagen utrolig mye morsommere. Dersom du investerer i deres Z600 kan du også spille spill. For å få enda større spillopplevelse kan du investere i et såkalt Gameboard, et møst for spillentusiastene.

Til slutt tar vi med Sony Ericssons fjernstyrte mikrobil. Den kontrolleres med telefonen via Bluetooth og lades opp i telefonens bunnplugg. Nytteverdien er også her lik null, men kult det er det definitivt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere