RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dusj-sex skapte debatt

Sist oppdatert:
Debatten raser på et universitet i USA etter at to studenter hadde sex i dusjen.

(SIDE2:) Den hete elskovsakten førte til oversvømmelse som gjorde at dusjene ikke kunne brukes på en og en halv time. Dermed så en professor seg nødt til å oppfordre til debatt rundt det moralske forfallet på skolen.

- Dette er den mest pinlige universitetsmailen jeg noensinne har sendt, skrev professor Jonathan Holloway i mailen som ble sendt ut til mer enn 330 studenter på Calhoun College. Videre oppfordret han studentene til å bruke dusjbåsene til å dusje i og ingenting annet.

Han påpekte videre at studenter ved flere anlednigner har hatt sex i skolens lokaler og truet med å avsløre alle synderne. Dessuten vektla han også det faktum at dusjene blir mindre hygeniske av studentenes sexakter.

Mailen har ifølge Expressen fått studenter over hele USA til å debattere hendelsen på internett. I innleggene står det om lignende tilstander på andre store universitet, som Princeton. Debattantene deles i to. De som synes at all seksuell aktivitet i dusjene skal opphøre. Det være seg også onani. Og de som håner professoren og som mener det er en selvfølge at universitetesstudenter har sex. Så vel privat som offentlig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere