RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DVD-spiller til hundrelappen

Sist oppdatert:
I England kan du nå kjøpe en bærbar DVD-spiller til hundrelappen.

Prisen å elektronikk er på full fart nedover. Mens en DVD-spiller for bare 4-5 år siden nærmest var en uoverkommelig investering for de fleste, får du de nå nærmest kastet etter deg.

Supermarkedkjeden Asda, som er en del av Wal-mart, og har kjedene Tesco og Sainsbury’s under seg, har nå dumpet ut rundt 80.000 bærbare DVD-spillere på det britiske markedet av typen Durabrand 1005.

Prisen på spilleren er bare ni pund, noe som er en del lavere enn prisen for en DVD-film.

I tillegg til å kunne spille av DVD-filmer, har spilleren også støtte for CD-plater og mp3-filer.

- Denne prisen er så hakeslippende lav at kundene kan ha problemer med å tro det, men vi selger virkelig en DVD-spiller for under ti pund, sier Peter Pritchard i Asda ifølge ThisIsLondon.

Stuntet er et ledd i supermarkedkjedenes forsøk på å ta over deler av markedet som domineres av de store elektrokjedene, og tanken er langt på vei at dette er en spiller du kan kjøpe og kaste etter én gangs bruk om du skulle mangle en DVD-spiller en kveld, og vil kanskje føre «bruk-og-kast»-mentaliteten til et helt nytt nivå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere