RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DynaPel får krisefinansiering

Sist oppdatert:
Unoterte DynaPel har reist 7 millioner kroner i kortsiktig finansiering. Nå skal man arbeide for mer langsiktig finansiering
DynaPel Systems Inc. har fått inn en million dollar i brofinansiering, ifølge en melding fra selskapet.

Bidragsytere er eksisterende aksjonærer, ledelse og ansatte samt nye amerikanske investorer, heter det i en melding fra selskapet, som tilbyr videoovervåkingssystemer med teknologi for bedre bildekvalitet og automatisk oppdagelse av bevegelser.

Pengene vil bli brukt til å finansiere økt behov for arbeidskapital for produksjon samt til å ekspandere salgs- og markedsføringsarbeidet i USA.

- I de neste tre til seks månedene håper DynaPel å oppnå en omsetning som er tilstrekkelig til å finansiere selskapet på en løpende basis, heter det i meldingen.

- I løpet av de neste månedene vil selskapet gå gjennom langsiktige finansieringsalternativer, blant annet å hente inn mer egenkapital gjennom joint ventures og/eller større finansinstitusjoner eller partnerskap, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere