Dyp kjærlighetssorg for Ally

Larry har pakket sakene sine og reist til Detroit etter bruddet med Ally. Ally lider av knust hjerte og dyp kjærlighetssorg.

Det samme gjør unge Malcolm (Josh Groban) som oppsøker Ally for å få bistand etter at en ung jente har sviktet ham.

Josh Groban er en mye omtalt mann på grunn av sin vakre sangstemme. Hans stemme omtales på høyde med de tre tenorer, Luciano Pavarotti, Plácido Domingo og José Carreras. I denne episoden gjester han Ally McBeal som den sjenerte ungutten Malcolm Wyatt.

To knuste hjerter
Den unge sjenerte korgutten Malcolm Wyatt (Josh Groban) ønsker å saksøke barndomsvenninnen Andrea (Paityn James) for å ha trukket seg fra avtalen om å date ham på skoleballet. Malcolm skal synge solo for første gang foran sine skolekamerater og er veldig nervøs. Han vil gjerne gjøre et godt inntrykk og han hadde fått litt ekstra selvtillit ved at Andrea ville stille ved hans side.

Nå vurderer han å trekke seg fra sangnummeret sitt på scenen, og sjefen for kirkekoret er helt fortvilet og ber Ally om hjelp. Ally som selv har kjærlighetssorg skjønner Malcolms følelser og vil mer enn gjerne hjelpe ham i saken. Klarer Ally å få Josh Groban på scenen?

Ser Billy i syner
Ally er fra seg av savn etter Larry og i fantasien er gamlekjæresten Billy der og gir henne trøstende ord. En som oppsøker henne i virkeligheten er hennes pappa George (James Naughton) som hun har et nært og fortrolig forhold til. Ved pianoet synger de litt sammen, og finner trøst hos hverandre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag