RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyr du ikke vil feste med

Sist oppdatert:
Det er få spill for barn på Xbox 360, men du bør uansett styre unna «Viva Piñata Party Animals».

(Spillmagasinet): Det originale «Viva Piñata» var et meget godt barnespill til Xbox 360 som vi ga terningkast 6. Nå er en slags oppfølger her.

Grunnen til at vi sier «en slags» er at dette spillet tar figurene fra spillet (og tegnefilmen som går på NRK på helgemorgener), og bruker disse til å lage en samling med småspill.

Resultatet er begredelig. Slike samlinger med småspill står og faller på at de er morsomme, enkle å spille og skaper oppmerksomhet hos de unge som skal spille det. «Party Animals» er en gjeng vaklevorne festløver ...

Spillet er bygd opp slik at opptil fire personer kan spille samtidig, enten online eller offline. Man har korte eller lange turneringer som består av en del løp og noen småspill.

Spillets første problem ligger her - du kan verken velge hvilke småspill du ønsker eller hvilke løp du vil ha, det fikser maskinen. Den neste feilen er rett og slett at småspillene ikke er morsomme. Verken for voksne eller barn.

Racene er helt ok, men det er kun syv baner og etter en veldig kort stund så blir også disse kjedelige.

På den positive siden kan vi si at grafikken og de norske stemmene er like bra som i den originale «Viva Piñata», og har man noen småknøtt hos seg som er storfans av tegneseriene på TV (helst under syv) kan det hende de vil like dette. Ellers kan «Party Animals» kun anbefales til de som liker svært enkle achievementpoeng.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere