*Nettavisen* Nyheter.

Dyr på rømmen etter flom i Georgia

PÅ RØMMEN: En flodhest krysser en av Tbilisis gater etter å ha rømt fra dyreparken i den georgiske hovedstaden søndag. Foto: Beso Gulasjvili / Reuters / NTB scanpix

En flodhest, seks tigre, seks løver og åtte bjørner er blant dyrene på rømmen etter at flommen i Georgias hovedstad Tbilisi ødela deler av byens dyrepark.

14.06.15 12:08

Over 30 dyr, blant dem tigre, løver, bjørner og en flodhest, gikk søndag rundt i Georgias hovedstad Tbilisis gater, etter at en flom ødela deler av byens dyrepark.

Innbyggerne ble bedt om å holde seg innendørs til myndighetene får kontroll på alle dyrene.

En flodhest ble etter iherdig innsats skutt med en bedøvelsespil og fraktet bort fra gatene den hadde spradet rundt i. Verre gikk det for seks ulver, som politiet skjøt og avlivet da de nærmet seg et barnesykehus i byen.

Klikk på bildet for å forstørre.

ØDELAGT: Det er store materielle skader etter flommen, og minst åtte mennesker har mistet livet. Foto: Beso Gulasjvili / Reuters / NTB scanpix


Seks tigre, seks løver og åtte bjørner var også blant dyrene som benyttet anledningen til å ta seg en bytur. Flere dyr var fortsatt på frifot søndag ettermiddag.

Flommen har ført til store skader på hovedstaden og har kostet minst ni menneskeliv. Tre av de omkomne jobbet i dyreparken som dyrene rømte fra.

President Georgi Margvelasjvili sier gjenoppbyggingen av hovedstaden vil starte så snart det er mulig. (©NTB)

Klikk på bildet for å forstørre.

SKUTT: Flodhesten ble til slutt skutt med en pil med beroligende midler. Foto: Beso Gulasjvili / Reuters / NTB scanpix

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag