RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyrere å fly

Sist oppdatert:
Prisene på flybilletter steg i tredje kvartal. Bergen, Trondheim og Stavanger har gått opp i pris.
Prisene på flybilletter er på vei opp, melder Finansavisen. Prisene på flybilletter steg med 4 prosent i tredje kvartal.

- Dette er jo det første kvartalet i år som viser en økning mot samme kvartal i fjor. Samtidig er dette som forventet. Markedet er veldig bra, folk reiser mye og flyene er fullere. Det er klart at en flybillett som tidligere kostet 1.000 kroner, og som nå koster 1.040 kroner, ikke får noen dramatisk virkning på etterspørselen, sier Simen A. Johannesen til Finansavisen. Han er markedsdirektør i forretningsreisebyrået HRG Nordic.

Det er i Bergen, Trondheim og Stavanger prisene stiger mest, ifølge avisen. Til Trondheim har prisene steget med 5 prosent å fly fra Oslo, mens returen koster 7 prosent mer enn samme periode i fjor. Til og fra Stavanger har prisene steget med 7 prosent, mens i Bergen har prisene steget 6 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere