Gå til sidens hovedinnhold

E 18 ved Kragerø delvis åpnet

Oslo (NTB): Trafikken forbi rasstedet på E 18 ved Kragerø gled stadig bedre utover mot midnatt søndag. Politiet åpnet for passering med lysregulering ved 23-tiden.

Det var et stort steinras som sperret E 18 like før klokken 16 søndag ettermiddag. Opprydningsarbeidet startet nesten umiddelbart.

Operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt sier til NTB at raset gikk 200 meter øst for Tangenkrysset i Sannidal som ligger i Kragerø kommune. Først kom det bare noen løse steinblokker, men raset økte gradvis i omfang og politiet har derfor skiltet omkjøring langs traseen der gamle Sørlandske hovedvei i sin tid gikk.

- Det var heldigvis ikke noen biler involvert i raset. Både Statens vegvesen og entreprenørselskapet NCC var raskt i gang med ryddingen, og i løpet av kvelden ble minst 60 kubikkmeter stein kjørt bort, melder Varden. Hvorfor raset gikk er foreløpig ikke klarlagt.

Det var stor trafikk hjem fra Sørlandet siste søndag i skoleferien, men omkjøringen gjorde at ventetiden ikke ble altfor lang. (©NTB)

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå