RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

E18 var stengt i begge retninger etter MC-ulykke

LANG KØ: En lang rekke av biler sto stille på Grenlandsbrua.
LANG KØ: En lang rekke av biler sto stille på Grenlandsbrua. Foto: Edle Eidbo Hansen (Telemarksavisa)
Sist oppdatert:
E18 i Porsgrunn var lenge stengt i begge retninger etter en MC-ulykke på Grenlandsbrua.

Siste nytt:  Veien er nå åpnet i sørgående felt. TAs journalist opplyser at trafikken på stedet er i ferd med å bevege seg. Det skal også ha blitt ryddet opp i veibanen etter ulykken. Også den punkterete gravemaskinen er fjernet.

- E18 skal nå være åpen for vanlig ferdsel igjen, opplyser operasjonsleder Pedersen ved 13-tiden.

E18 i Porsgrunn var stengt i begge retninger etter at en motorsykkel har veltet på Grenlandsbrua rett før Kjørholttunnelen, skriver Telemarksavisa.

Kjørt til sykehus
- En mann i slutten 40-åra er kjørt til sykehus med ambulanse etter å ha pådratt seg bruddskader, opplyser operasjonsleder Terje Pedersen ved Telemark politidistrikt.

Motorsykkelen skal trolig ha kjørt inn i baken på en stillestående bil på brua. Trafikken på stedet skal ha vært saktegående på grunn av en punktering i tunellen like ved.

Flere nestenulykker
Grunnet et annet oppdrag like i nærheten var politiet raskt på stedet og fikk utøvd førstehjelp på føreren av motorsykkelen.

- Trafikken står bom stille, opplyser TAs journalist på stedet. Det opplyses også om stadige nestenulykker i forbindelse med bilister som kjører ut av køen og forsøker å snu på E18.

Gravemaskin punkterte
Kort tid i forveien punkterte en 15 tonns gravemaskin inne i tunnelen. Det har siden den tid vært noe saktegående trafikk på stedet. Politiet gikk i den forbindelse ut og advarte bilistene om å være obs og senke farten.

Punkteringen skjedde ved 10.50-tiden.

- Gravemaskinen har punktert ett hjul og står cirka 150 meter inne i tunnelen sydfra, opplyser operasjonsleder Pedersen.

Les flere saker i Telemarksavisa

Få de siste trafikkoppdateringene her:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere