RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EA fikser flere feil i «FIFA 10»

(EA)
Sist oppdatert:
EA bekrefter at flere kjente feil i «FIFA 10» vil bli fikset i løpet av uken.

Skaperen av fotballfavoritten «FIFA 10» forteller til Eurogamer at en rekke av feilene som har blitt rapportert via spillets offisielle forum vil bli fikset i kommende patch, forhåpentligvis i løpet av uken.

Feil eller ei, «FIFA 10» er en storslagen fotballfest. Les anmeldelsen av spillet her.

Patchen vil blant annet rette opp i problemer med Game Face, Live Seasons, Club Mode og brutte servertilkoblinger. Når det gjelder trøbbel med Game Face og Live Seasons 2.0 henviser EA til informasjonen som er publisert i FIFA-forumet.

Problemene med Club Mode er knyttet til statistikkoppdateringer og bør bli fikset i via serveroppdateringer og endringer som kommer i den nye patchen, forklarer EA til nettsiden. Brutte servertilkoblinger skal være et problem som kun gjelder PS3-brukere med mange personer på vennelista som spiller «FIFA 10» samtidig. Også denne feilen skal bli fikset i den nye patchen.

Manager Mode har fått pepper blant annet fordi spillets kunstige intelligens selger spillerne dine uten at du har godkjent det. Kjente problemer med AI-en skal også fikses i oppdateringen.

Hopp over til Eurogamers artikkel for enda mer informasjon om oppdateringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere