RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EA nedprioriterer PSP

Verdens største spillselskap vil heller lage spill til Nintendo DS.

Spillavdelingen til elektronikkgiganten Sony har det ikke lett for tiden. Det går nesten ikke en dag uten at vi hører et eller annet negativt om Playstation 3, og nå sier spillkjempen EA at de kommer til å satse mer på Nintendo DS.

David Gardner, sjefen for alle utviklingsstudioene til EA, sier i et intervju med den britiske avisen MCV at Sony har en del de både må og kan rette på. For eksempel mener han at maskinen trenger flere toppspill og at prislappen forsatt er for høy.

Videre sier Gardner at EA har satset mer penger på PSP enn DS fordi de ble imponert over hvor kraftig PSP er, og de trodde at folk flest også ville bli det.

Det stemte ikke, sier han, folk vil ha det gøy og den plattformen som byr på mest moro er Nintendo DS. Derfor vil EA i fremtiden bruke mer penger på kreative DS-spill enn enn nye PSP-prosjekter, ifølge Gardner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere