RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eagles of Death Metal tilbake på scenen i Paris


Jesse Hughes (bildet) er vokalist i Eagles of Death Metal, som spilte konsert i Bataclan under terrorangrepene i midten av november. I dag var bandet tilbake i Paris. 
Jesse Hughes (bildet) er vokalist i Eagles of Death Metal, som spilte konsert i Bataclan under terrorangrepene i midten av november. I dag var bandet tilbake i Paris.  Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det amerikanske bandet Eagles of Death Metal spilte igjen i Paris mandag, nesten en måned etter å ha overlevd terrorangrepet i konserthallen Bataclan.

– De ble fratatt scenen sin for tre uker siden og vi ønsker å tilby dem vår i kveld, sa U2-frontmann Bono og klemte Eagles of Death Metals frontfigur Jesse Hughes på scenen i AccorHotels Arena i den franske hovedstaden.

Forventningene har vært skyhøye til at bandet skulle gjøre en opptreden sammen med U2 etter at det irske bandet forrige uke hintet at «spesielle gjester» ville slutte seg til dem på scenen. Søndag var det Patti Smith som ble invitert opp på scenen, mens det mandag var Eagles of Death Metals tur.

U2 skulle etter planen spille i Paris 14. og 15. november, men konsertene ble avlyst etter terrorangrepet i Paris 13. november som kostet 130 mennesker livet. 90 av dem ble drept av væpnede menn inne i konserthallen Bataclan, hvor Eagles of Death Metal spilte. (©NTB)

Les også: Eagles of Death Metal tilbake i Paris

Og denne: Terror-rammede Eagles of Death Metal avlyser konsert i Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere