RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eckhoff raser mot Keith-advokat

Sist oppdatert:
Opticoms styreformann, Anders Eckhoff, klager Opticom-advokat Morten Opstad inn for advokatforeningen. Men om han selv er med der, det vet han ikke. Les om krangelen i Opticom her
Morten Opstad har i flere år vært herrene Fussell og Keiths juridiske våpendrager i Norge, og har i en lengre periode vært advokaten til Opticom.

Nå blir den erfarne forretningsadvokaten, som jobber i advokatfirmaet Ræder, angrepet av den nye styreformannen i Opticom, nemlig den kjente BAHR-advokaten Anders Eckhoff.

- Vi mener han har brutt advokatforeningens regler for god advokatskikk. Bakgrunnen for dette er at han har tatt på seg oppdrag i mot Opticom etter å ha vært Opticoms advokat i mange får, sier Eckhoff til iMarkedet.no.

Eckhoff forteller til iMarkedet.no at de vurderer å klage inn Opstad til advokatforeningen, samt til tilsynsrådet for advokater, et organ som ifølge Eckhoff er underlagt Justisdepartementet.

- Jeg mener det Opstad har gjort er svært kritikkverdig, sier Eckhoff til iMarkedet.no.

Etter å ha fått mye motstand fra Robert Keith de siste ukene, prøver dermed Eckhoff å slå tilbake. Blant annet har Keith hele tiden ment at Eckhoff og styret han nå leder i Opticom verken er kompetente eller lovlig valgt til posisjonene som styremedlemmer.

Ikke med?

Men verken Eckhoff eller Henrik A. Christensen, som er de to advokatene i styret til Opticom, er medlem i Advokatforeningen. Det fremgår etter søk over medlemmene til Advokatforeningen som iMarkedet.no har foretatt.

Eckhoff selv sier til iMarkedet.no at han ikke er sikker på om han er med eller ikke.

- Jeg vet ikke, sier Eckhoff til iMarkedet.no når vi spør han om han er medlem eller ikke i foreningen som han vil klage inn advokat Opstad for.

- Men det forandrer ikke saken. Alle advokater er underlagt det samme regelverket, sier Eckhoff til iMarkedet.no.

Til orientering så er Morten Opstad medlem i Advokatforeningen.

Det var ikke mulig for iMarkedet.no å få kommentar fra Opstad torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere