RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ecuanor ser millionmuligheter

Sist oppdatert:
Gullselskapet Ecuanor melder nå at det startes boring på Canicapa-området i Ecuador. Selskapet mener det gir betydelig økt sjanse for å få realisert 5,5 millioner dollar
Ecuanor melder nå at boreprogrammet i Canicapa startet opp i går og forventes ferdig i løpet av en seks ukers periode.

- At boring nå har startet opp betyr at Ecuanors sjanse til å få realisert 5,5 millioner dollar fra Canicapa-avtalen har økt betydelig, melder selskapet.

Ecuanor inngikk i april 2002 en samarbeidsavtale med IMC om konsesjonen Canicapa som geologisk har store likhetstrekk med for eksempel Yanacocha i Nord Peru, en forekomst hvor det er påvist i størrelsesordenen 31 millioner unser og hvor Newmont Mining Company har sin største og mest lønnsomme gruve, ifølge Ecuanor.

Ecuanor hadde eller ingen driftsinntekter i fjerde kvartal, som før. Resultatet ble minus 0,2 millioner kroner, mot minus 0,4 millioner samme kvartal ett år tidligere

Ellers meldes det at det ikke er oppnådd enighet om samarbeid om en konsesjon i Los Cangrejos.

Kontantbeholdningen ved nyttår var på 465.147 kroner, noe selskapet mener er tilstrekkelig til drift frem til man vet noe om den videre utvikling av Canicapa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere