RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ecuanor venter på konklusjon

Sist oppdatert:
Gullselskapet Ecuanor går fortsatt og håper på gullproduksjon på Canicapa-konsesjonen, og har penger til å vente på resultatet frem til fjerde kvartal
Ifølge selskapets rapport for andre kvartal, går arbeidet på Canicapa-konsesjonen etter planen, men det er fortsatt for tidlig å trekke en konklusjon i forhold til utvikling til produksjon.

Det er et av verdens største gullselskap, Gold Fields, som har ansvaret for utviklingen av Ecuanors konsesjon Canicapa i det sørlige Ecuador.

Ecuanor gikk andre kvartal med et underskudd på 146.956 kroner i påvente av en beslutning fra Gold Fields. Ifølge avtalen med gullkonsernet vil Ecuanor få 5,5 millioner dollar dersom Gold Fields setter konsesjonen i drift. Selskapet skal undersøke konsesjonen og nærliggende områder for 5 millioner dollar over en periode på fire år.

Ecuanor har foreløpig midler til å vente til årsskiftet før de må få en utbetaling eller nytt pengepåfyll fra aksjonærene.

- En slik kapitalutvidelse forventes først gjennomført når det foreligger klare indikasjoner på potensialet i Canicapa, skriver selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere