RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EDB-kontrakt med Sparebank1

Sist oppdatert:
SpareBank 1 har inngått avtale med EDB Business Partner om kjøp av nettbaserte betalingsløsninger for bedriftskunder
Avtalen løper frem til årsskiftet 2007 og har en samlet kontraktsverdi på om lag 15 millioner kroner, ifølge en børsmelding fra EDB Business Partner.

- Vi realiserer en modernisering av våre portalløsninger for å styrke og videreføre tjenester til bedriftsmarkedet. Nettbank for bedrift er en kompleks løsning som skal håndtere fullmaktsstrukturer, internasjonal betalingsformidling og finansiell informasjon for våre næringslivskunder. Samtidig skal den være brukervennlig for SMB-markedet, sier Eivind Gjemdal, konserndirektør IT i SpareBank 1.

EDB leverer i den nye avtalen løsninger for betalingshåndtering og finansiell informasjon i nettbanken for bankens bedriftskunder. Løsningen knyttes opp motnettportalen hos SpareBank 1, og vil erstatte dagens bedriftsterminalløsning med ny og utvidet funksjonalitet på web-teknologi. Kontraktens verdi på omlag 15 millioner kroner inntektsføres i Bank & Finans over en periode på tre år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere