RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EDB-Rangnes klar til å trappe opp

Sist oppdatert:
EDB-sjef Endre Rangnes har ikke gjort annet enn å restrukturere og kutte ansatte etter han ble sjef i EDB. Nå er tiden inne for vekst
Endre Rangnes har hatt en tøff jobb med å restrukturere EDB etter at han tok over toppjobben etter Bjørn Trondsen. Få hadde trodd at jobben skulle ta så lang tid.

Det første fasen av ryddejobben var å selge unna virksomheter utenfor kjerneområdet, bedre resultatene i Bank & Finans-divisjonen og utvikle en enhetlig merkevare for IT-konsernet. Denne fasen er avsluttet, og frem til årskiftet vil fase to foregå. Den innebærer at Rangnes setter kundetilfredsstillelse og reorganisering av ansatte i fokus. I tillegg er utnyttelse av synergier i konsernet i fokus.

På vei inn i ny fase

EDB-ledelsen er torsdag på plass på meglerhuset ABG Sundal Colliers teknologiseminar. Her forteller Rangnes at han er klart til å sette i gang fase nummer tre i restruktureringen av EDB.

I denne fasen er det fokus på styring og forbedring av salgs- og markedsressursene. I tillegg til dette skal EDB igjen øke den pan-nordiske veksten. Dette har ikke vært på tegnebrettet det siste året.

Rangnes ser også for seg at EDB skal gå inn i ny og attraktive vertikale markedet, men det nevnes ikke hvilke markeder som er aktuelle for EDB-ledelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere