RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Edvartsen dømmer Lillestrøm - Vålerenga

Det er Svein Erik Edvartsen som dømmer dagens Tippeliga-kamp på Åråsen.

Det blir tiende gangen Hamar-dommeren dømmer Vålerenga i en obligatorisk kamp. På de ni første har Vålerenga vunnet fem, to kamper har endt uavgjort og to ganger har Vålerenga tapt. På de ni kampene har Vålerenga fått 13 gule og to røde kort, mens motstanderne har fått 18 gule og ingen røde. Vålerenga har fått én straffe, mens to ganger har det blitt dømt imot.

Det var Edvartsen som dømte hjemmekampen mot Brann som gjestene vant 2-0 denne sesongen. I fjor dømte han hjemmekampene mot Hønefoss (0-0) og Haugesund (seier 5-2). I sistnevnte kamp fikk Haugesund straffespark, men det er ikke første gang Edvartsen har vært i fokus når han har dømt Vålerenga.

Tromsø fikk straffespark på hjemmebane i 2008 da Vålerenga tapte 2-0, mens en blodig Bojan Zajic ble utvist i returkampen på Ullevaal. Harmeet Singh fikk se det røde i bortekampen mot Bodø/Glimt samme sesongen på stillingen 0-0 etter 70 minutter. Selv om Glimt gikk opp i ledelsen i det 82. minutt så scoret Wæhler (88.) og dos Santos (90.) slik at Vålerenga vant kampen 2-1. Med andre ord har Vålerenga fått en spiller utvist, eller fått straffe imot, fire av sju tippeligakamper med Edvartsen som kampleder.

Den eneste gangen Vålerenga har fått straffe kom i 2. runde i cupen i 2002 mot Eidsvold/Turn - en kamp Vålerenga vant 5-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere