RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Effektive kyssetips

Sist oppdatert:
Dropp alt maset om dyre gaver på Valentin, og gi i stedet kjæresten noen saftige, gode og uforglemmelige kyss. Sjekk hvordan her.

(SIDE2): En fersk undersøkelse fra Lypsyl viser at norske gutter ikke bare setter pris på, men også har en klar oppfatning om hva som skal til for å lykkes med det perfekte kysset.

Les alt om Valentinsdagen her

Syv av ti norske gutter oppgir at myke lepper er av stor eller meget stor betydning for å få til et vellykket kyss. Videre handler det om god ånde og jakten på det rette øyeblikket. Forbered deg til et uforglemmelig Valentinekyss med disse fem enkle, men svært så effektive kyssetipsene:

1. For å få bort løse, flassete og tørre flak, hjelper det å skrubbe leppene med en tannbørste. Legg deretter på et tykt lag med leppepomade og la denne virke en stund.

2. Puss tennene minst to ganger om dagen og bruk tanntråd hver kveld. Dårlig ånde er turn-off, så sørg for at munnhygienen er på topp før du tar initiativet til et kyss.

3. Husk å pleie den tynne huden på leppene ekstra godt. Bruker du leppestift eller lipgloss, kan du legge et lag med leppepomade under.

4. Sett på litt romantisk musikk og tenn stearinlys for å sette både deg selv og kjæresten din i den rette romantiske stemningen. Ønsker du tvert i mot å overraske, bør du velge tidspunktet med omhu. Rett timing er alfa og omega.

5.Husk at myke lepper kysser best, og at øvelse gjør mester.

Flere gode grunner til å kysse:

¿ Leppene regnes som en av kroppens mest erogene soner.

¿ Under et kyss frigjøres stoffer som øker sexlysten.

¿ Et kyss fører til økt produksjon av endorfiner, eller såkalte lykkehormoner.

¿ Et kyss virker oppkvikkende.

¿ Under et kyss reduseres spenninger i kroppen, og blodtrykket og kolesterolet senkes.

¿ Etter et lidenskapelig kyss har du forbrent ca 12 kalorier.

Hvilken kyssetype er du?

¿ Et kyss kan avsløre hva slags personlighet du har. Er du for eksempel en såkalt ”aggressiv kysser”, er det fare for at du også er en egoist både i senga og på andre områder i livet.

¿ I en britisk undersøkelse blant 2000 single, svarte mer enn 8 av 10 at det kun skal et eneste kyss til for å avsløre om man duger i sengen. Ni av ti i den samme undersøkelsen svarer også at de aldri ville gått på en ny date med en elendig kysser.

(Kilde: Lypsyl)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere