RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eget studentlag i kommunikasjonsforeningen

Sist oppdatert:
Kommunikasjonsforeningen tar sikte på å danne en interesseorganisasjon for alle studenter innen informasjon og kommunikasjon. Leder blir Rikke Brouer (bildet).

Dette ble vedtatt på Kommunikasjonsforeningens landsmøte i april 2003. Initiativet kom fra studenter ved BI NMH, og i første periode er det Rikke H. Brouer, tredjeklasse-student ved Informasjon og Samfunnskontakt ved BI NMH som innehar styreledervervet.

Kommunikasjonsforeningen har rundt 2500 medlemmer på landsbasis og skriver i en pressemelding at de ønsker å videreutvikle samarbeidet med kommunikasjonsstudenter over hele landet. I tillegg til et sentralt styre tas det sikte på å opprette lokallag ved de respektive skolene. Disse lagene blir ansvarlige for lokale arrangementer. I tillegg vil lokallagene ha en representant i det sentrale studentstyret, og på denne måten være delaktige ved nasjonale arrangementer.

Kommunikasjonsforeningens Studenter kommer til å arrangere bedriftsbesøk, seminarer og foredrag, lokalt og nasjonalt, med tanke på studentenes faglige behov og, ikke minst; lommebok.

Det er også planlagt en oppdragsdatabase, der næringslivet kan komme med oppdrag de ønsker utført av studenter. Dette vil bli en flott mulighet for studenter til å knytte kontakter og få praktisk erfaring med kommunikasjonsfaget.

Prisen for medlemskap er fastsatt til 350 kroner og er beregnet på alle studenter som er interessert i kommunikasjon. Studentlaget vil ha en prøveperiode frem til 2005, hvor en ordentlig studentorganisasjon formelt kan bli vedtektsfestet.

- Vi håper at samarbeidet med Kommunikasjonsforeningen vil øke studentenes inspirasjon og glede over kommunikasjonsfaget; både faglig, sosialt og relasjonsmessig, sier Brouer i meldingen.

- Kommunikasjonsforeningen har per i dag ca. 180 studentmedlemmer fordelt over hele landet, et antall vi gjerne ser doblet i løpet av den kommende tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere