RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Egotripp uten like

Sist oppdatert:
Howard Stern er radioreporteren som legger seg ut med alle sin intervjuobjekter og halvparten av lytterne.

Han blir stadig blir tatt av lufta av konservative og nervøse radiobosser, men kommer hele tiden tilbake igjen fordi de samme bossene må innse at den gale egoisten med puddelsveisen bare blir mer og mer populær. Og det dreier seg om en virkelig person - radiostjernen Howard Stern, som på det meste hadde 18 millioner lyttere.

Basert på hans egen bestselger

Etter å ha spilt seg selv i denne filmen er han også selvsagt å betrakte som filmstjerne. Stern fikk etter hvert også sitt eget tv-show, med nesten 40 millioner seere på det meste. Men i kveldens film er det radiomannen som står i fokus. Den groveste og frekkeste som noensinne har eksistert, mener mange. Også den morsomste, vil andre føye til.

Filmen er basert på Howards egen bok fra 1993 - «Private Parts». Boken er den raskest selgende selvbiografien i USA noensinne, og føk til topps på listene med det samme. Men hva annet kan man vente av en radioreporter som nesten alltid forlangte at intervjuobjektet skulle kle av seg under sending, uavhengig av tema og hvem som var på besøk i studio?

Lett hysterisk

Filmen følger Howards liv fra tilværelsen som en forholdsvis nerdete og lite billedvakker gutt til triumfen som USAs største og mest omtalte mediekjendis.

Stern skildrer karriéren som en konstant kamp mot feige og sensurlystne programsjefer og sponsorer, og filmen fokuserer også på forholdet til kona Alison, i en lett hysterisk og svært underholdende tone.

På TV 2 fredag 26. november 2004 kl. 01.40.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere