*Nettavisen* Nyheter.

EIENDOMSDIREKTØR

Klikk på bildet for å forstørre.

Trondheim eiendom forvalter i alt 689.000 kvm. og er Trondheims desidert største eiendomsforvalter. Trondheim eiendom ivaretar rollen som eier og forvalter av kommunens eiendommer. Dette består av administrasjonsbygg, skoler, barnehager, helse- og omsorgsinstitusjoner, boliger og andre typer bygg, en bygningsmasse på 689.000 kvm. Kommunens bydningsmasse anslås å representere en verdi på over 5 milliarder kroner.


Se for øvrig:

www.trondheim.kommune.no

Trondheim eiendom ble etablert for tre år siden og har vært igjennom en spennende og rivende utvikling. Til å lede arbeidet med å videreutvikle den forretningsmessige driften av organisasjonen, trengs en person med tydelige lederegenskaper og kjennskap/erfaring fra offentlig forvaltning.

Eiendomsdirektøren vil ha ansvar for:

  • effektiv forvaltning og utvikling av eiendomskapitalen
  • eiendomsinvestering
  • at egen eiendom er funksjonell og brukseffektiv
  • budsjett- og økonomistyring
  • organisasjonsutvikling

Kvalifikasjoner
Vi søker en person med utdanning fra høgskole eller universitet. Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende offentlig eller privat virksomhet. Ut over dette må søkere ha ledererfaring, være utviklingsorienterte og ha et forretningsmessig perspektiv på forvaltning av kommunens eiendomsmasse. Den som tilsettes må kunne skape gode samarbeidsrelasjoner, vise mot og handlekraft og kunne arbeide strukturert og ryddig.

Stillingen rapporterer til kommunaldirektør. Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen rettes til:
Kommunaldirektør Snorre Glørstad, Trondheim kommune, tlf. 72 54 61 24/911 12 760 eller Jan Fjeldsæter/Kirsti Kalseth Sjøhaug, Total Consult AS, tlf. 72 89 55 00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.