RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eirik Jensen skal ha brukt en død manns mobiltelefon

Forsvarerne Jens-Ove Hagen og Eva-Marie Stryker før fengslingsmøtet for den korrupsjonssiktede politioverbetjenten Eirik Jensen i Oslo tingrett 25. mars.
Forsvarerne Jens-Ove Hagen og Eva-Marie Stryker før fengslingsmøtet for den korrupsjonssiktede politioverbetjenten Eirik Jensen i Oslo tingrett 25. mars. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Etterforskningen av Eirik Jenssen skal ha avdekket at den korrupsjonssiktede politimannen skal ha brukt en død manns mobiltelefon.

Ifølge TV 2 s opplysninger har Jensen brukt mobiltelefonen til å kontakte den narkotikasiktede 47-åringen i saken.

- Jeg har ingen kommentar til det. Dersom det stemmer, er det en del av etterforskningen, sier Jensens medforsvarer Eva-Marie Stryker til NTB.

Mannen mobilnummeret var registrert på, er av utenlandsk opprinnelse og har vært død i flere år, ifølge kanalen. Jensen skal ha sendt over 100 meldinger til 47-åringen fra den døde mannens mobilnummer, blant annet for å avtale møter.

Ifølge TV 2 var det vanlig for politiet å bruke gamle telefonnumre fram til tidlig på 1990-tallet for å oppnå kontakt med kriminelle. «Kilder opplyser imidlertid til TV 2 at bruk av slike telefoner i dag oppfattes som brudd på reglementet», skriver kanalen.

Les også:Sønnen til Cappelen løslatt fra fengsel

Jensen har nektet all straffskyld i korrupsjonssaken mot ham. Forsvarer Jens-Ove Hagen har tidligere uttalt at klienten synes det er vanskelig ikke å kunne imøtegå «de voldsomme beskyldningene som er rettet mot ham.» (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere