RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eirik Jensens anke innlevert

Advokat Jens-Ove Hagen under fengslingsmøtet for den korrupsjonssiktede politioverbetjenten Eirik Jensen i Oslo tingrett i forrige uke.
Advokat Jens-Ove Hagen under fengslingsmøtet for den korrupsjonssiktede politioverbetjenten Eirik Jensen i Oslo tingrett i forrige uke. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)
Anken i Eirik Jensen-saken ble tirsdag ettermiddag innlevert til Oslo tingrett.

– Anken ble innlevert til tingretten i ettermiddag. Tingretten må sørge for å få et tilsvar til dette fra Spesialenheten for politisaker før den sendes videre til Borgarting lagmannsrett, sier den korrupsjonssiktede politimannens Eirik Jensen forsvarer, advokat Jens-Ove Hagen, til NTB tirsdag ettermiddag.

Oslo tingrett bestemte forrige tirsdag at varetekten skulle forlenges i fire uker med brev-, besøks- og medieforbud.

Etter et møte i fengselet to dager senere bestemte Jensen og Hagen seg for at kjennelsen skulle ankes. De mener det ikke er skjellig grunn til mistanke eller fare for bevisforspillelse.

Hagen sier han dessverre er avskåret fra å kommentere innholdet i sin elleve sider lange anke.

Det vil trolig ikke foreligge noe resultat fra lagmannsrettens behandling av anken før ut i neste uke. Retten skal ta stilling til om anken kan fremmes eller ikke (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere